PUMA TITANTOUR IGNITE GOLFSCHOENEN

PUMA GOLF introduceert in 2016 de nieuwe TITANTOUR IGNITE collectie, de meest comfortabele golfschoenen van het merk tot op heden. Het schoeisel maakt gebruik van het revolutionaire IGNITE schuim, een innovatief schuim dat golfers energie en kracht geeft om comfortabel 18 holes te spelen.

Rickie Fowler debuteerde met de nieuwe TITANTOUR IGNITE schoenen dit jaar op de Presidents Cup. "Mijn schoenen spelen een grote rol in mijn prestaties", zei Fowler. "Ik schrijf zeker enkele van mijn successen op de golfbaan toe aan mijn PUMA GOLF uitrusting. Door het dragen van de nieuwe IGNITE schoenen heb ik ontzettend veel zin in het nieuwe seizoen."

Bekijk hier de IGNITE commercial

TITANTOUR IGNITE is een volnerf lederen schoen met uitstekende pasvorm, ongeëvenaard comfort en een stijlvolle look. De TITANTOUR IGNITE is ook verkrijgbaar in een Premium model in full-grain leder en met een ultra-zachte varkenslederen voering.

TITANTOUR IGNITE

Kleuren: White/Surf The Web/Green Gecko; White/Black/Drizzle; Black/Steel Gray; White/Orange/Drizzle; White/High Risk Red/Black

Beschikbaar: 1 februari 2016

Adviesprijs: EUR 179,95

16PUMA_TitanTourIGNITE_Glow_v2[1]

TITANTOUR IGNITE Premium

KLEUREN: Drizzle/Green Gecko; Monk’s Robe/Team Gold; and White/Glacier/Gray/Black

Beschikbaar: 1 februari 2016

Adviesprijs: EUR 199,95

16PUMA_TitanTourIGNITEPremium_Glow_v2

No Comments Yet.

Leave a comment