Na KLM Open ook Senior Ryder Cup naar The Dutch?

Op hole 19 van The Dutch troffen we CEO Niek Molenaar en Founding Partner Phil Helsby die we drie vragen voorschotelden. In het komend nummer van 19 Golf & Genieten, vanaf 19 april in de winkel, schittert dit duo in de rubriek Par 3. Met spannend nieuws. Na het KLM Open is er een volgende droom: het organiseren van de Senior Ryder Cup.

Molenaar: “We zijn inderdaad met de European Tour in gesprek om de Senior Ryder Cup te introduceren. Als het aan ons ligt, gaat dat voor het eerst gebeuren op The Dutch! In 2021.”

Helsby: “Levende legendes van de Ryder Cup naar Spijk, dat is inderdaad een droom, met voor Europa hopelijk spelers als Bernhard Langer, Colin Montgomerie, Paul Lawrie en Miquel Angel Jiménez. Mooi toch? Die mannen in actie tegen Amerikaanse helden als Steve Stricker en Fred Couples. Maar misschien is een team van Europa tegen de rest van de wereld nog wel een beter concept. We gaan dat bespreken met de European Tour! Maar het KLM Open heeft in ieder geval één ding duidelijk gemaakt: The Dutch is geschikt voor topgolf, voor spelers én publiek.”

No Comments Yet.

Leave a comment