Kick off evenement Dutch Kids Golf

De US Kids Tour komt naar Nederland! Deze lokale variant wordt georganiseerd door Dutch Kids Golf samen met Under Armour. Op zaterdag 25 februari is er een kick off evenement op The Dutch.

Later dit jaar, vanaf 1 april (geen grap!) begint de nieuwe wedstrijdserie: de US Kids Amsterdam Local Tour op Naarderbos. Maar eerst is er zaterdag 25 februari een introductie voor jeugd tussen 5 en 18 jaar. Ook ouders zijn welkom! Voor hen is er een alternatief programma in het clubhuis van The Dutch: een presentatie over US Kids Golf. Bovendien verzorgt sportpsychologe Anouk van den Berg een workshop 'positief caddieën.'

 

Voor de jeugd
Tussen 11 en 15 uur worden masterclasses en workshops gegeven door talentcoaches van The Dutch. Ook 'Dutch Futures' (talenten die ondersteuning van The Dutch krijgen, onder wie Joyce Chong en Davey Porsius) dragen hun steentje bij. Eén masterclass gaat over 'ultieme wedstrijdvoorbereiding', maar op het programma staan ook: shortgame challenges, een puttwedstrijd, fysieke masterclasses en techniektrainingen.

Kosten
Bij inschrijving vóór 22 februari: jeugd €25 en deelnemende ouders €17,50. Registreren kan ook op de dag zelf. In dat geval bedragen de kosten respectievelijk €30 en €22,50. Contant of per pin. Dit bedrag is inclusief workshops, koffie/thee/chocomelk, broodje en soep.

Inschrijven
Mail voor 22 februari naar geraldine@dutchkidsgolf.nl. Vermeld naam en leeftijd van de kids en naam plus mailadres van de ouders die aan de caddieworkshop meedoen.

Meer informatie?
facebook.com/dutchkidsgolf en facebook.com/US-Kids-Golf-Amsterdam-Local-Tour.

No Comments Yet.

Leave a comment