Julius Jaspers trotse chef-kok van ‘rijdend restaurant’

Panorama Rail, een rijdende trein met daarin een restaurant, heeft een nieuwe kok aangesteld. Julius Jaspers (chef-kok bij Happyhappyjoyjoy en Julius Bar & Grill) is per 1 april werkzaam bij de 65-jarige elektrische locomotief. Een bijzondere ervaring voor de bezoekers, die tijdens de rit genieten van een luxe diner en het veelzijdige uitzicht.

“Een jongensdroom”, stelt Jaspers. Hij liet weten altijd al gek te zijn geweest op treinen. “Mijn visie op koken, smart cooking, is bovendien heel toepasselijk voor het koken in een trein. Alles draait om een goede voorbereiding.”

De trein bestaat uit twee restauratiewagons uit de jaren zestig. Iedere vrijdag- en zaterdagavond kun je voor 99 euro genieten van een luxe 4-gangen diner. Het uitzicht van het restaurant varieert van drukke stadscentra tot uitgestrekte weidegebieden en van historische stadsranden tot moderne industriële complexen. Ook kun je de trein exclusief afhuren. Vanaf 1 april begint het nieuwe seizoen en starten de dinerritten.

No Comments Yet.

Leave a comment