Golfen in de sneeuw onmogelijk? Zeker niet!

De gepassioneerde golfer is in de winter flink beperkt. Veel golfbanen zijn dan gesloten. Ben je op zoek naar een plek waar je zelfs in de sneeuw een balletje kunt slaan? Dan kun je terecht op de greens van Golf Trainingscentrum Innsbruck-Rossau in Oostenrijk, die 360 dagen per jaar geopend zijn . Klaar voor een potje sneeuwgolf?

Als je ook in het winterseizoen je niveau wilt behouden, kun je terecht in de trainingshal van Golfclub Olympia Golf Igls in Innsbruck. Hier staan drie afslagplaatsen, een grote chipping en putting-area van 40 vierkante meter. Als wintersporter en golfer kun je jouw vakantie combineren met een potje golf. Ideaal!

Naast de indoor trainingshal, kun je de golfsport – desnoods in de sneeuw - buiten beoefenen. Golf Trainingscentrum Inssbruck-Rossau ligt op enkele minuten van het stadscentrum en heeft 32 afslagplaatsen, waarvan 16 overdekt. Hier kun je materiaal huren en het hele jaar door trainen. Ben je de hele zomer van plan te trainen in Innsbruck en omgeving, dan is een Golf Alpin Card wellicht iets voor jou. Deze kaart biedt voordelig toegang tot Golfpark Mieming, Golfclub Innsbruck-Igls, Golfplatz Rinn en andere golffaciliteiten in de regio. In de meeste gevallen is de voordeelkaart te verkrijgen in het hotel waar je verblijft.

No Comments Yet.

Leave a comment