Fantasy Bra

 

Victoria's Secret Fantasy Bra

Elk jaar brengt Victoria's Secret een dure, met juwelen bezette beha uit. De 'Royal Fantasy Bra & Belt' is alvast een kleurrijk exemplaar geworden met robijnen, gele saffieren en diamanten. Totale kostprijs van het kleinood: 10 miljoen dollar of 7,4 miljoen euro. Dit jaar mag Candice Swaenepoel de beha showen.

De beha is bezet met 4.200 juwelen, met als blikvanger een grote robijn van 52 karaat. De rand van de beha is voorzien van kleine boogjes, bezet met gele saffieren.

De cup bestaat voor de helft uit kleine robijnen in schubbenmotief. De bovenste helft bestaat uit diamanten die in bloemvorm werden gegroepeerd.

De Royal Fantasy Bra is een van de duurste tot nu toe. De afgelopen jaren lag de kostprijs tussen 1 en 3 miljoen euro. Bij de lancering van de Fantasy Bra in 2000 werden echter nog duurdere exemplaren geshowd: de eerste blijft de duurste, met een prijskaartje van 15 miljoen dollar (of tien miljoen euro).

Candice zal de Royal Fantasy Bra showen tijdens de catwalkshow van Victoria's Secret op 10 december. Eerder showden ook Heidi Klum, Karolina Kurkova, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio en Gisèle Bündchen een Fantasy Bra.

No Comments Yet.

Leave a comment