Coole shoot met Under Armour

Je hebt golfliefhebbers en je hebt golfatleten. Die laatste groep laat zich niet tegenhouden door een beetje regen, wind of kou. Maar ongeacht tot welke categorie je behoort, je kunt je natuurlijk beschermen tegen alles wat moeder natuur in de baan op je afstuurt. Zelfs sneeuw, zo bewijst de Under Armour shoot op piste 3 van SnowWorld te Zoetermeer.

Topgolfer Jordan Spieth is het boegbeeld van Under Armour. De Amerikaanse held had helaas geen tijd voor onze spectaculaire shoot in het ski- en snowboardparadijs. Gelukkig vonden we in Lawrence Möger een vervanger van allure. “Dankzij de ColdGear Infrared-techniek in mijn jas blijft de warmte goed behouden en krijg ik het niet koud. Under Armour is kwaliteitssportkleding en je ziet het verschil met andere merken. Je hoeft er niet per se in te golfen, het komt bij allerlei sporten van pas. Schaatsen of skiën kan ook prima. En ook wel lekker, het kreukt helemaal niet.”


Het beste isolatiesysteem voor je lichaam

Bij de ColdGear Infrared kleding is er een zachte, warmtegeleidende coating aangebracht op de binnenkant van het materiaal. Dit houdt de lichaamswarmte vast zodat je sneller opwarmt en langer warm blijft. En dat alles zonder dat je extra gewicht of massa hoeft mee te torsen. Daarnaast wordt vocht afgevoerd. Zo blijft de binnenkant altijd droog aanvoelen. Niet alleen droog op de baan dus, maar ook op de piste.

www.underarmour.nl

No Comments Yet.

Leave a comment