Lucille Werner Foundation

19 Ambassadeur

In 19 Golf & Genieten heeft SBS 6-presentatrice Lucille Werner haar eigen rubriek: lunchen met... Vlak voor KLM Open lunchte onze 19 ambassadeur met Luiten, Joost voor zijn vrienden en Nederlands beste golfer. 19 steunt de Lucille Werner Foundation als mediapartner.

Klik op onderstaande cover om het interview op pagina 58 t/m 63 te lezen.

Cover_19-nr10

Over de Lucille Werner Foundation

Een lichamelijke handicap hóeft je niet in de weg te staan. Maar nog steeds blijven teveel mensen met een handicap te ver op de achtergrond – of zij plaatsen zichzelf daar.

Onnodig(!) vindt de Lucille Werner Foundation (LWF) – een initiatief van presentatrice Lucille Werner. De Foundation maakt zich sterk voor de integratie van mensen met een handicap in de samenleving. Want het hebben van een handicap heeft tot op de dag van vandaag te vaak een negatief imago. En dat verdienen mensen met een handicap niet. LWF opent graag ogen in de maatschappij, maar geeft ook mensen met een handicap zélf een belangrijke functie: call to action. De LWF motiveert hen om op eigen kracht een sterkere positie in de samenleving te veroveren en in zichzelf te geloven.

www.lwfoundation.nl