19 Media Group

Partners

19 Media Group is een samenwerking tussen FC Klap, FOREmedia & Inner Genius Golf.

FC KLAP

Het Hilversumse mediabedrijf FC Klap van de broers Rob & Erik Klap, ondertitel: media op maat, is opgericht in 1999 en combineert redactie, vormgeving, sales en traffic. Naast allround communicatieopdrachten voor bedrijven is FC Klap ook actief als uitgeverij en geeft het op eigen risico boeken (biografie John de Mol, Enzo Knol) en tijdschriften uit, waaronder omroepvakblad Broadcast Magazine, diverse kindertitels (oa Zappelin Doeboeken, Nickelodeon Magazine en Telekids Magazine) en een eigenwijze golfglossy: 19.

www.fcklap.nl

FOREmedia

FOREmedia is een initiatief van Patrick Oud en Mark Snijders. Patrick Oud is eigenaar van Nic Oud Direct Mail, een groot direct mail bedrijf. Snijders daarentegen is als oud-voetballer ook founder van Sociëteit De Dieu in Alkmaar. FOREmedia is als golfmediabureau gespecialiseerd in het ontwikkelen van communicatie en activatie concepten voor merken/producten die graag in contact willen komen met de bezoekers op de golfbanen in Nederland. FOREmedia is tevens eigenaar van een digitaal golfkanaal op golfbanen in Nederland. Op de grote LCD-schermen wordt in het clubhuis een mix van golfactualiteiten, clubinformatie en commercials uitgezonden.

www.foremedia.nl

Inner Genius Golf

Inner Genius Golf is van onze Mr. 19: Auke Hempenius. Inner Genius Golf is een manier van golfcoaching die door bewustzijn, ritme, en gevoelsoefeningen het golfspel natuurlijk, simpel en speels maakt; een ontdekkingsreis om ieders eigen geniale golfspel te onthullen en verder te ontwikkelen. “Mijn passie voor een nieuwe manier van golfinstructie vindt zijn oorsprong in Amerika, waar ik heb gewoond en gewerkt en 26 fantastische jaren heb beleefd. Door mijn vriendschap met golflegende Al ‘Mr 59’ Geiberger, heb ik ervaren dat ‘flow’ en ‘energy’ net zo belangrijk zijn voor goede golfresultaten als techniek.

www.innergeniusgolf.nl

 

 

 

fcklap-logo

 

 

FOREmedia_logo

 

 

 

InnerGeniusGolf_Logo_2014