19 Ambassadeurs

De oproep op de Facebook-pagina van 19 Golf & Genieten luidde: word jij ambassadeur voor 19? Gericht aan sympathisanten van 19 die in hun eigen woonomgeving verse exemplaren van dit tijdschrift bij gerenommeerde golflocaties willen afleveren. Potentiële ambassadeurs meldden zich massaal aan. Houd je ogen open bij de club, dikke kans dat je één van deze mensen ziet lopen. Met een stapel 19’s in de armen natuurlijk.

Wij stellen onze 19 ambassadeurs graag aan u voor:

PS2B2110-MARJON

Marjon Booij-Morsink (45)
Handicap: 28

Is ambassadeur omdat: "Ik vooral vrouwen in het arbeidsproces wil inspireren te gaan golfen. Ik beleef er ontzettend veel plezier aan en dat gun ik anderen ook."

PS2B2146-INGE

Inge Verhoeven (49)
Handicap: 19.1

Is ambassadeur omdat: “Het ‘grijze imago’ moet van de sport af. Het mag allemaal wat frisser. En 19 Golf & Genieten is een verfrissend initiatief.”

PS2B2128-ROBIN
Handicap: 33.5

Jelda Molenaar (38)
Handicap: 34

Is ambassadeur omdat: “Ik het leuk vind iets te promoten waar ik achter sta. Voor mij is golf synoniem aan genieten, dus hier sta ik volledig achter.”

Silke van Abswoude (24)
Handicap: 2.3

Is ambassadeur omdat: “Ik al veel mensen van 19 ken en het me leuk lijkt om te doen.”

PS2B2015-MARLEEN

Marleen van der Merwe (53)
Handicap: 15.1

Is ambassadeur omdat: “Ik verslingerd ben geraakt aan golf en dit concept van 19 me boeit. Ik vind het leuk om dingen rondom het spel te organiseren en leuke creatieve ideeën te bedenken om ze vervolgens tot een succes te maken.”

PS2B1904-HELLEN

Hellen Felten (45)
Handicap: 31

Is ambassadeur omdat: “Ik de golfsport te gek vind en het blad me bevalt. Ik wil mijn steentje bij- dragen aan het populariseren van de sport. Vooral met de wildgroei aan banen en juist dalende leden- aantallen.”

PS2B1889-IVONNE

Ivonne Konings (48)
Handicap: 28.7

Is ambassadeur omdat: “Ik dit als nieuwe uitdaging zie. Ik vind het leuk om mensen over het blad op de hoogte te brengen. Dit is helemaal mijn lifestyle. De combinatie van al mijn passies vind ik terug in de formule van het blad.”

PS2B1867-JENNY

Elzo Potze (51)
Handicap: 18.4

Is ambassadeur omdat: “Ik helemaal verslaafd ben aan golf. Ik steek er veel tijd in. Ik haal er heel veel plezier uit en dat wil ik graag met anderen delen. Ik hoop met mijn inzet 19 Golf & Genieten nog beter in de martkt te kunnen zetten. ”

PS2B1826-NIEK

Niek Mos (68)
Handicap: 22.4

Is ambassadeur omdat: “Het blad een breder publiek verdient. Het is een mooie mix van alles. Een magazine met alleen techniek is niet aan mij besteed, golf leer je niet met een blad in de hand. 19 Golf & Genieten past in de moderne tijd; het is niet alleen een glossy, maar is er ook digitaal en organiseert evenementen.“

PS2B1804-JOHN

John Hartman (57)
Handicap: 31.8

Is ambassadeur omdat: “Ik tijdens mijn pensioen zowel aange- name als nuttige dingen wil doen. Het lijkt me leuk de regio in te trek- ken en andere banen te ontdekken. Ik kan mijn enthousiasme goed on- der woorden brengen én hoop mijn passie voor golf over te brengen op anderen.”

PS2B1784-RUUD

Ruud van Woerkom (49)
Handicap: 23.3

Is ambassadeur omdat: “Ik gek ben van golf en alles wat ermee te maken heeft. En ik ben op zoek naar gelijkgezinden die ik bij en rond 19 verwacht te vinden.”

PS2B1766-ARMAND

Armand van Neer (49)
Handicap: 21.2

Is ambassadeur omdat: “Ik vind het leuk om 19 Golf & Genieten te promoten en erover te praten. Het blad is leuk, licht van toon en leest soepel weg. Vooral de nadruk op genieten staat mij aan.”

Louis2

Els van den Bosch-Ploegh
Handicap: 17.5

Is ambassadeur omdat: "Ik kijk er naar uit om via het ambassadeurschap van 19 zowel golf als genieten onder de aandacht te brengen en te promoten."

[/mp_text]
Edwin-vd-Rol

Edwin van der Rol (45)
Handicap: 14.8

Is ambassadeur omdat: "Een vriendin me had opgegeven. Gelukkig maar, want nu ik helemaal bij 19 Golf & Genieten ben betrokken heb ik er al heel wat nieuwe golfvrienden bij!c